After 10 Days

Assalamualaikum,

Akhirnya after 10 days aku men-cuti-kan diri dan balik kampung halaman mamayah, aku kembali jugak ke opis kesayangan ku ini (rolling eyes).

Aku ada banyak benda nak share pasal cuti aku yang singkat but bermakna but next entry laa ek (Hipotesis : Semakin banyak word 'but', semakin tinggi tingkat kemalasan). Tunggu jet leg aku reda (bajet kampung aku kat korea).

Pic adek adek before take off at 930pm local time

Overall aku nak kata sekali sekala berkumpul bersama keluarga, nikmatnya tak terkata !

Till then,

Bubbye !

1 comment:

Cik Syida Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hahaha, jet leg tu yang tak tahan tu.. hehehe :D