Day 21 – A photo of your favorite place to eat.

Assalamualaikum,

Ini favorite place untuk family aku each time kitorang nak gather time dinner.

Chop N Steak
16, Jalan Daud,
Kampung Baru,
Kuala Lumpur.

Restaurant nieh betul betul kat tengah tengah KL. Kalau korang duduk depan restaurant nieh memang KLCC tuh depan mata je. Lokasi dekat belakang Masjid Jamek Kg. Baru. Senang je nak cari. Deko kedai nieh lawa, sedap je mata memandang.


Time nieh kitorang gather sebab nak sambung bufday the only son in the family, Amsyar Asfa Fathullah, yang baju merah tuh haa. So my mamayah kata kita dinner jelaa. No cake sebab makan sini lagi sedap dari kek mama kata. Haha

Nieh antara makanan yang selalu kami sekeluarga order.

Lamb Chop. Sedap and tak liat. Just nice.

Morroco Chicken Rice. Nasi dia masak dengan butter mungkin. Lemak lemak sedap.

Chicken Chop. Al-maklum laa bawak budak kecik makan so kena laa potong siap siap tok deme.

Burger Ayam Special. Roti lembut.

Golden Chicken Blue. My all time fav kat sini.

Mango Juice. Ini aku rekeman kat korang. Sila laa order jus nieh. Memang mengancam !

My family suka makan kat sini sebab makanan dia sedap sedap then harga berpatutan pulak. Memang berbaloi baloi.

Not bad kan harga dia. 

So jom laa makan kat Chop N Steak Kampung Baru. Anda akan berpuas hati. Cewaahh ! Gaya duta restaurant. Over !

Till then,

Bubbye !

2 comments:

Jue Jaynee Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

harga dia..omg

tapi puas hati la kan

are_lin@yu Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

wahh beznya ..ayu klik2 sini ;-)