Hey SPM candidate !

Assalamualaikum,

Tak terlambatkan nak wish good luck to all SPM candidate ?? Alaa. Baru lepas 1 paper kan. Tuh pun paper BM. Bahasa kita so takkan tak lepas kot. Kan ? :)

Bajet gila kau mira ! Padahal dulu time first day nak jawap SPM, kau punya cuak sampai taley tidur. Kunun eksited nak jawap paper. Abis semua orang aku mesej demi mengurangkan kadar ke-nervous-an aku. Ahaks !

Sumber : sini


Akak (Akak okeyy. Geli sangat !) Mieraa yang dah empat tahun tinggalkan sekolah nieh harap adek-adek yang nak jawap SPM tuh jawap laa elok elok yea. Concentrate on your exam tau. Jangan pikir benda lain. Satu je tips dari akak untuk adik adik,

... 

...

...

....

...

...

...

...

...

...


...











...............


JANGAN CLASH TIME BESOK NAK JAWAP PAPER PHYSICS


Kalau kau orang degil jugak, korang dapat laa result macam akak nieh haa.

Till then,

Bubbye !

2 comments:

Dunia Wilma Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

Good luck SPM candidate :-)
Wilma dah lepas...
Harap2 adik2 dapat jawab dengan baik ya ^_^

Mieraa Handayani Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

@Dunia Wilma

Semoga dapat jawap segala soalan yang keluar tuh kan.? :)