Segmen : Follow Sampai Pening

Assalamualaikum,

Aku tengah bersenang lenang kat opis nieh dan tatau nak buat apa. Abis semua blog aku terjah buat blogwalking. Rajin kan aku.? Aku tau tuh. Haha


Jalan punya jalan punya jalan, ternampak blog nieh yang buat Segmen : Follow Sampai Pening. Dah elok laa aku pun tengah bersenang lenang maka apa salahnya aku mem-pening-kan diri dengan join segmen nieh kan.

One of syarat nak join segmen nieh adalah kita kena state berapa ramai follower kita siap kena print screen tunjuk bukti. Oh myy. Segan saya. Aku kan baru buat blog nieh so follow ada sorang tuh je laa. Thanks Bihah sebab jadi my first follower ! I love you muaah muaah laa :)


Segmen segmen macam nieh sangat bagus untuk bloggers especially yang baru buat blog macam aku (eh, aku kira baru ok dalam arena blogging nieh. Blog lama tuh tak kira.) sebab kita boleh tambahkan followers, traffic and so on. Selain tuh boleh juga tambahkan kenalan. Oh i like !

So sapa nak join boleh klik sini okeyy. Join jangan tak join !

Till Then,

Bubbye !

29 comments:

Jue Jaynee Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hehe da sampai sini..

kawan ye? nama saya jue..

cam budak tahun 1 pula

Nurul Aini Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

singgah sini..terima kasih sebab sudi join segmen. selamat berkenalan. Tak apa nanti mesti bertambah follower miera. Jenguk peserta lain juga ye. Happy blogging. ^__^

Mieraa Handayani Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

@Jue Jaynee

Haii..
Thanks sebab singgah..
Nama saya mira..
Selamat berkenalan..
Hahaha

Mieraa Handayani Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

@Nurul Aini

Selamat berkenalan Aini !
Thanks so much sebab buat segmen macam nieh.
Happy blogging to you too :)

irwan alessa Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hai.. singgah sini dan follow kembali blog awak ok?? :)

Mis Ekin Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hye salam perkenalan
done follow back

Kathy Rbain Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

singgah balas kunjungan dan follow ke9

Cik H.A.C.K.S Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hye..dari sgmen yg sama..
j0in smpaim pening taw~
gdluck~
http://cikhacks.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Momoi Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

dari segmen yg sma, dh follow awak :)
http://khuzaimahbahari.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Jue Derella Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

http://jderella.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html
jue dh follow sini...^^

Nana Hashim Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hye..balas kunjungan....silalah singgah blog saya pulak..done follow :)

Nurfara Hani Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

Salam. Datang dari segmen yang sama. Dah follow sini. Jom singgah blog saya pulak.

http://nurfara-hani.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

fardiyah Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

singgah sini sambil follow:D

http://fardiyah.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

~didiey~ Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

follow balik :)
thanx tau sudi follow didiey =)

jom join contest didiey..

http://ezatichumel.blogspot.com/2012/10/contest-saya-sayang-kamoo-sahabat.html

dEdEQ dE wIshEs Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

DEQ DRI SEGMEN YG SAME .. DONE FOLLOW KAMO DEAR >,<

NIA SI DRUMSTICK Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

dr segmen sm..folo sini..singgah nnti yepp..

http://ceritasinia.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

Azza Afdzal Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

follow sini

http://azzafdzal.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

MIRRA NADHIRA MUSTAFFA Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

haiyakk ! beta dtg sini :) drpd segmen yg sama http://beautyshinju.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

#sudilah kiranya menerjah negeri biru beta ye~ :P

Pelangi Senja Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

done following u..:D
http://onakdayungbiopar.blogspot.com/2012/10/segmen-follow-sampai-pening.html

are_lin@yu Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

ayu folo sini dari segmen yg sama ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

Misz Mieza Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

Salam perkenalan tuan rumah! ^_^
MM datang melawat & follow dari segmen sama..#27

Jemput singgah & follow me back ye! ^_~ :-

http://pape-jer.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html


Terima kasih! ^^,

miera farhana Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

follow sini..hit me back =)
http://mierafarhana.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cik dila.. Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

hai sy singgah sini dari segmen yg sama.

http://dieylashaza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html

cheeze maz Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

Salam ziarah. Ramai yg suka joint GA ya.

Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

Mia Liana Best Blogger Tips[Reply to comment]Best Blogger Templates said...

Salam.... Mia datang dari segmen yang sama dan follow sini

http://www.mialiana.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pening.html